Gwyneth pričakuje že drugega otroka. Foto: EPA
Gwyneth pričakuje že drugega otroka. Foto: EPA

Gwyneth in njen mož, Chris Martin, sta večerjala v eni izmed mnogih izredno priljubljenih restavracij, v katerih strežejo suši.

Ko je oskarjevka neverjetno hitro spila kozarec piva, so gostje obnemeli. Gwyneth je bilo sprva nerodno, nato pa se je nasmehnila in radovednežem pojasnila, da eno pivo ne škodi ter da je odlično za njo in otroka. Njena tiskovna predstavnica je naslednji dan potrdila, da je 33-letna igralka res spila pivo, vendar je poudarila, da je jedla le kuhano hrano in nič surovega, saj bi bilo to lahko bolj nevarno zanjo in otroka.

Nekateri ameriški tabloidi so namreč takoj pograbili kost in Gwyneth obtožili, da je neodgovorna, ker pije alkohol med nosečnostjo. Oglasili so se tudi zdravniki in pozvali nosečnice, naj se popolnoma izogibajo alkoholu.

Na drugi strani Atlantskega oceana pa so mnogi pozdravili dejanje igralke, ki z možem že dolgo živi v Londonu. Britanski in Irski zdravniki nosečnicam svetujejo, naj pitje alkohola omejijo na dve enoti tedensko - Gwyneth lahko v naslednjih dneh torej mirno spije še eno pivo.