“Channing in Zoe se dobivata," je potrdil skupni znanec za revijo Us Weekly. “Že dalj časa sta si bila všeč – oba sta za drugega menila, da je zabaven, 'kul' in privlačen, a ni noben od njiju nikdar nič ukrenil glede tega, ker sta bila vedno oba v zvezah."

"Veliko imata skupnega – oba sta zelo aktivna, imata rada športe v naravi in na sploh naravo. Oba delata v Hollywoodu, a rada iz njega tudi pobegneta, zato sta se imela tako dobro na nedavnem oddihu iz mesta.”

32-letno hčerko Lennyja Kravitza in 41-letnega zvezdnika filma Vroči Mike so prvič začeli povezovati pred nekaj tedni, ko so ju opazili skupaj v New Yorku.

Vlogo napisala s Tatumom v mislih

V filmu Pussy Island Kravitzeva opravlja trojno delo – poleg glavne vloge je prevzela tudi vlogo režiserke in scenaristke.

“Chan je bil moja prva izbira, prav njega sem imela v mislih, ko sem pisala lik Slaterja Kinga, filantropa in tehnološkega mogotca," je povedala igralka za Deadline junija. "Preprosto sem vedela, tako iz Vročega Mika kot iz njegovih nastopov v živo, dobila sem občutek, da je pravi feminist in sem si želela sodelovati z nekom, ki ga očitno zanima raziskovati to temo globlje.”

Kravitzeva je sicer od prejšnjega tedna tudi uradno samska po tem, ko je bila potrjena njena ločitev od igralca Karla Glusmana. Par se je razšel decembra lani po le 19 mesecih zakona.

Tatum je bil po drugi strani pred Zoë v zvezi z britansko pevko Jessie J, s katero se je po letu dni razšel aprila lani. Pred tem je bil med letoma 2009 in 2019 poročen z igralko Jenno Dewan, s katero ima osemletno hčerko Everly.