17-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam (zadnjič je slavil zmago prejšnji konec tedna v Melbournu), se je tokrat oblekel v slavnostna oblačila in bil presenečenje na legendarnem festivalu ob Ligurski obali. Srb je bil odlično razpoložen, po kratkem klepetu z voditeljem je celo zapel zimzeleno uspešnico Erosa Ramazzottija Terra Promessa, pritegnila pa mu je vsa dvorana. Pridružil se mu je tudi voditelj Fiorello, ki naj bi bil dober prijatelj teniškega zvezdnika.

V četrtek zvečer je 70. izvedbo festivala popestrila španska manekenka in spremljevalka nogometaša Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez, ki je med vodenjem v enem večeru zamenjala kar tri oblačila. 26-letnica je ob spremstvu plesalcev tudi zaplesala, njen nastop pa je iz prve vrste spremljal tudi Ronaldo. Georgina je dan prej svojemu izvoljencu za 35. rojstni dan podarila razkošni avtomobil mercedes benz BRABUS, ki stane več kot 600.000 evrov.

Prelestna Georgina. Foto: EPA
Prelestna Georgina. Foto: EPA

Festival Sanremo bo trajal do sobote. Italijani na tem festivalu izberejo tudi svojega predstavnika za nastop na Pesmi Evrovizije, ki bo maja na Nizozemskem.