Ima Jessica še vedno rada Nicka ... Foto: EPA
Ima Jessica še vedno rada Nicka ... Foto: EPA
Jessica Simpson in Adam Levine
... ali je našla novo ljubezen pri Adamu? Foto: EPA

Nicka, nekdanjega člana glasbene skupine 98 Degrees, v zadnjem času povezujejo z nekdanjo mis zvezne države Kentucky Elizabeth Ann Arnold.

Že dva meseca po uradni ločitvi so ju namreč zalotili med strastnim poljubljanjem. Neki Nickov prijatelj je za ameriško revijo In Touch že potrdil, da je Nick sveže zaljubljen: "Res je. Elizabeth Ann in Nick sta par približno mesec dni."

Kaj pa svetlolasa Jessica?
Jessicino ljubezensko življenje pa je bolj skrivnostno. Nekateri so poročali, da se je kmalu po ločitvi znašla v objemu Adama Levina, pevca priljubljene skupine Maroon 5, a da romanco še skrivata.

Adam je očitno zelo šarmanten, saj njegov seznam nekdanjih zvezdniških deklet vsebuje tudi igralko Kirsten Dunst, bogato dedinjo Paris Hilton in teniško lepotičko Mario Šarapovo.

Sta se v resnici pobotala?
Obstaja pa še ena različica - revija Life & Style namreč trdi, da ne Nick ne Jessica še nista pozabila drug drugega ter da se sestajata daleč od oči medijev. Kljub ločitvi ne zdržita dolgo narazen in naj bi spet veliko časa preživljala skupaj ter se v bližini Jessicine hiše v Los Angelesu ob morju sprehajala v mesečini.