Najlepši par na svetu ima zdravo novorojenčico. Foto: EPA
Najlepši par na svetu ima zdravo novorojenčico. Foto: EPA
Čudovita hiša
Namibijsko domovanje slavnega para. Foto: Reuters
Jennifer Aniston
Bo Jennifer čestitala Bradu in Angelini? Foto: EPA

Tako je vsaj sporočil neki zdravnik, ki pa ni želel biti imenovan. Znano je, da se je slavnemu paru v soboto rodila hčerka Shiloh Nouvel Jolie - Pitt, a nihče ni želel izdati nobenih podrobnosti o porodu ali stanju novorojenčka. Zdaj pa je zdravnik iz klinike v Namibiji, kjer je Angelina rodila, povedal, da je porod potekal brez zapletov in da je tako z materjo kot s hčerko vse v redu.

Guverner namibijske pokrajine Erongo pa je namignil na skorajšnje uradne podatke o porodu: "Podatki o rojstvu male Shiloh bodo kmalu na voljo širši javnosti, " je dejal guverner Samuel Nuuyoma, ki je postal tudi osebni prijatelj Angeline in Brada. Oblasti so uporabile skrajne ukrepe, da bi ohranile zasebnost zvezdniškega para.

Strogi varnostni ukrepi
Policija je okrepila varovanje okoli bolnišnice in njunega začasnega bivališča v Namibiji, postavili so visoke pregrade, ki onemogočajo slikanje skozi okna. Tujim novinarjem so odobrili vstop v državo, le če so imeli pisno privoljenje slavnega para. Nekaj fotografov so celo pridržali in zasegli filme iz njihovih fotoaparatov.

Glede na to, da se je Shiloh rodila v Namibiji, ima po tamkajšnjih zakonih pravico za pridobitev namibijskega državljanstva. Odločitev njenih staršev bo znana čez nekaj dni.

Praznovanje tudi v Ameriki
Veselje ob rojstvu male Shiloh pa je zajelo tudi mesto Springfield v ameriški zvezni državi Montana, kjer živijo Bradovi starši in sorodniki."To je zelo razburljiv čas za Brada in Angie in vsi smo srečni zanju in njune otroke," je prek elektronske pošte sporočil Doug Pitt, Bradov brat.