Zvezdnice 'staro' postavo nazaj pridobijo ekspresno hitro. Foto: Fame
Zvezdnice 'staro' postavo nazaj pridobijo ekspresno hitro. Foto: Fame
Nicole Kidman in Keith Urban
'Presrečna sva,' sporočata avstralska zvezdnika. Foto: EPA

Avstralko, ki je sedmega julija povila Sunday Rose, so paparaci opazili v Nashvillu, kjer živi z možem, countryzvezdnikom Keithom Urbanom, in bili izredno začudeni nad njeno podobo, saj od posledic nosečniškega trebuha ni več ne duha ne sluha.

Telovadba, telovadba, telovadba
Igralka se je ves čas nosečnosti držala strogih pravil, vse zato, da bi njena postava po rojstvu hčere spet čim prej ustrezala strogim hollywoodskim pravilom. Najela je celo posebnega trenerja, s katerim sta petkrat tedensko delala zahtevne vaje, pogosto se je odločila za obisk joge, hitro hojo in aerobiko. Po nekaterih informacijah naj bi še dan pred porodom zagrizeno telovadila, da bi le ostala čim bolj v formi.

Skupaj ima že tri otroke
Nicole, ki je v zakonu s Tomom Cruisom posvojila dva otroka, je dejala, da je bila nepopoisno srečna, ko je izvedela, da je noseča. "Da mi je bil otrok namenjen v tem obdobju življenja, je res neverjetno. Verjamem, da je to moja usoda."

Prek spletne strani se je za vse čestitke in dobre želje svojim in Nicolinim oboževalcem zahvalil Keith. "Vsi se počutimo čudovito, prepleteni smo s srečo in ljubeznijo," je zapisal pevec, ki je v Philadelphii kot novopečeni očka imel tudi že prvi koncert.

Zgodba za nenavadnim imenom
Slavna zakonca sta se odločila, da fotografij male Sunday Rose - v nasprotju s smernicami zadnjih let -, ne bosta prodala nobeni reviji. Dojenčica je ime dobila po muzi avstralskega umetnika Sidneyja Nolana Sunday Reed, Rose pa je bilo ime Keithovi že pokojni babici.