Tom Cruise se je slikal z oboževalci v areni Bercy. Foto: Reuters
Tom Cruise se je slikal z oboževalci v areni Bercy. Foto: Reuters

27-letna štirikratna olimpijska prvakinja je ena najbolj izpostavljenih tekmovalcev na letošnjih olimpijskih igrah, njen prvi nastop pa so si med drugim ogledali Lady Gaga, Ariana Grande, Tom Cruise, urednica revije Vogue Anna Wintour in Snoop Dogg.

Sorodna novica Simone Biles v polnem sijaju opravila kvalifikacije, zadovoljna tudi Lucija Hribar

Grande je sedela s polbratom Frankiejem Grandejem in Cynthio Erivo, svojo soigralko iz njunega prihajajočega filma Wicked. Dvojica je z objemom in poljubom pozdravila Wintourjevo, ki si je nastop Simone Biles ogledala z avstralskim filmskim režiserjem Bazom Luhrmannom.

Simone Biles je v kvalifikacijah navdušila. Foto: Reuters
Simone Biles je v kvalifikacijah navdušila. Foto: Reuters

Višje na tribuni je sedel pevec Nick Jonas, ki so ga opazili med kramljanjem z glasbenikom Johnom Legendom in njegovo soprogo, manekenko Chrissy Teigen, med gledalce pa se je pomešala tudi oskarjevka Jessica Chastain s svojo hčerko.

Simone Biles za številne velja za najboljšo telovadko vseh časov.

Njena impresivna zbirka medalj (poleg olimpijskih ima še 30 medalj s svetovnih prvenstev) pa bi lahko bila še večja, če ne bi bilo njene drame na olimpijskih igrah v Tokiu leta 2021, ko se je zaradi psihičnih težav nazadnje umaknila s tekmovanj in so se številni spraševali, ali je njene kariere konec.

Njena vrnitev na olimpijski oder je tudi zato pritegnila veliko pozornosti, ona pa je množico nagradila z blestečo predstavo.