Hannah Bagshawe in Eddie Redmayne. Foto: EPA/Reuters
Hannah Bagshawe in Eddie Redmayne. Foto: EPA/Reuters
Eddie Redmayne
Kaj, najboljši igralec sem? Foto: Reuters

Z oskarjem nagrajeni igralec in publicistka sta prijateljem in družinskim članom zaupala, da se jima bo kmalu pridružil nov družinski član, pišejo ameriški in britanski mediji. Par je izjemno vesel, ker bosta kmalu postala mati in oče. Eddie in Hannah, ki sta v zvezi od leta 2012, sta 15. decembra praznovala prvo obletnico poroke. Poročila sta se v Somersetu v ožjem krogu svojcev in prijateljev.

Eddiejev vzpon
Mladi britanski igralec je na Oskarjih 2015 slavil v kategoriji najboljši igralec, in to po zaslugi neverjetne preobrazbe v pešajoče telo Stephena Hawkinga v filmu Teorija vsega. 33-letni igralec trenutno promovira film Dansko dekle.

Eddie, ki smo ga videli tudi v modni vlogi, se je uveljavil z vlogami na londonskih odrskih deskah, nastopil je v več Shakespearovih dramah, pa v filmih Moj teden z Marilyn in Nesrečniki, v katerih je pokazal svojo pevsko nadarjenost.

Sin londonskih poslovnežev se lahko pohvali s prestižno izobrazbo: med drugim je hodil na ugledni kolidž Eton v generaciji princa Williama, iz umetnostne zgodovine pa je z odliko diplomiral na kolidžu Trinity pod okriljem Univerze Cambridge.