Britney in Kevin sta prvega otroka dobila pred petimi meseci. Foto: People
Britney in Kevin sta prvega otroka dobila pred petimi meseci. Foto: People
Kevin Federline in Britney Spears
Kevin je še pred kratkim dejal, da novega otroka še noče. Foto: Reuters

24-letna pevka in igralka, ki se je med velike zvezde izstrelila že kot najstnica z uspešnico Hit Me Baby One More Time, je od septembra 2004 poročena s plesalcem Kevinom Federlinom, oba pa sta novico o prihodu naraščaja ljubosumno skrivala pred mediji.

Kot je povedal neimenovan vir, je Britney čakala na primeren trenutek, da bi svojo nosečnost razkrila oboževalcem na svoji spletni strani, a jo je prehitel britanski tabloid.

"Izdale" so jo fotografije
Časopis se opira predvsem na fotografije s Havajev, kjer pevka preživlja počitnice. Na njih je Britney še bolj okrogla kot po rojstvu prvega otroka, še posebej pa izstopa njen zaobljen trenušček. Novico pa naj bi potrdil tudi neki Britneyjin prijatelj, ki je dejal, da je mlada mamica zelo skrivnostna, a da že govori, kako je vesela, da bo mali Sean Preston kmalu imel prijatelja za igro. Vendar pa je Britneyjina predstavnica nosečnost zanikala.

Albuma letos ne bo?
Britney je vrnitev na glasbeni vrh z izzidom novega albuma načrtovala konec letošnjega leta, vendar naj bi ji njeni pomočniki svetovali, naj odpove vse načrte. Čeprav se je o novem naraščaju zakoncev veliko pisalo, pa je Britneyjina nosečnost manjše presenečenje, še posebej, ker je Kevin vztrajno govoril, da si ne želi novih otrok, ker so Sean Preston in dva otroka s Shar Jackson zanj zaenkrat čisto dovolj.