43-letni zvezdnik Piratov s Karibov se je na svojem Instagram profilu poklonil štirinožnemu ljubljenčku, ob tem pa razkril novo tetovažo, ki si jo je v spomin na Mightyja omislil na prsih.

"Mighty je zdaj na drugi strani. Po sedmih dneh iskanja od sončnega vzhoda do zahoda, pa pozno v noč, smo danes našli njegovo ovratnico," je zapisal Bloom.

"Ta teden sem jokal več, kot sem mislil, da je možno, kar je bilo zelo katarzično in terapevtsko. Obrnil sem vsak kamen, se splazil skozi vsako luknjo, pod nadvozi, preiskal vsako dvorišče in rečno strugo. Najel sem tudi dva psa vohljača."

Bloom je po tem, ko je Mighty izginil blizu igralčevega doma v Montecitu v Kaliforniji, za njim razpisal nagrado v vrednosti 5000 dolarjev.

V pričakovanju naraščaja

Igralec je v dolgem zapisu dejal še, da je hvaležen, da ga je Mighty naučil večne ljubezni in prave predanosti.

"Bil je več kot samo spremljevalec. Najini duši sta bili povezani, zagotovo. Žal mi je. Rad te imam," je zapisal.

Ob tem se je zahvalil še sosedom, ki so ga spustili na svoja dvorišča, in vsem, ki so mu stali ob strani med polnočnimi sprehodi po soseski.

Bloom sicer trenutno pričakuje otroka s svojo zaročenko Katy Perry.

35-letna pop zvezdnica je pod Bloomovo objavo zapisala zgolj "Rada te imam", medtem ko mu je podporo izkazalo več zvezdnikov, med drugim tudi Gwyneth Paltrow in Helena Christensen.