Po enomesečnem skrivanju sta javnosti priznala, da sta zaljubljena. Ljubezen pa je zacvetela med snemanjem Elizabethtowna. Foto: EPA
Po enomesečnem skrivanju sta javnosti priznala, da sta zaljubljena. Ljubezen pa je zacvetela med snemanjem Elizabethtowna. Foto: EPA
Kate Bosworth
Orlyjev prijatelj pravi, da je Kate preveč obsedena s hujšanjem in popolnim videzom, česar pa Orlando ni prenesel. Foto: EPA

29-letni Orlando, ki se je septembra razšel z zvezdnico filma o Supermanu Kate Bosworth, in 23-letna Kirsten, ki je zapustila zvezdnika Gore Brokeback Jaka Gyllenhaala, sta postala dobra prijatelja na snemanju filma Elizabethtown. Takrat je 23-letnica zanikala, da bi se med njo in Orlandom razvilo kaj več kot prijateljstvo. Dejala je: "Če namigujete, da sva Orlando in jaz skupaj, potem to ni res. Ne."

A kot kaže, je Kirsten lagala, saj so parček opazili v baru losangeleškega hotela Chateau Marmont, ki velja za mesto, kamor se pari odpravijo zato, da bi bili opaženi.

Izdala sta se v baru
Večina medijev tako poroča: "Kirsten in Orlando sta več kot le dobra prijatelja. Poljubljala in objemala sta se v vogalu nekega bara v hotelu in ni jima bilo mar, kdo ju bo videl. Ostala sta še po zaprtju, saj sta tako očitno uživala v družbi drug drugega."

Kirsten sama je priznala, da razume, zakaj igralce mika romanca s soigralkami. "V tej industriji dela veliko karizmatičnih ljudi in razumem, zakaj se ljudje med snemanjem na nekem kraju poparčkajo."

Orlandu je všeč, ker je sproščena
Neki prijatelj zvezdnika filmov o piratih s Karibov pa je medijem izdal, da igralca Kirsten spominja na Kate, njegovo nekdanje dekle. Seveda preden je ta izjemno shujšala. "Všeč mu je, da se Kirsten ne živcira zaradi svoje pričeske, da je videti sproščena in ni obsedena z dietno hrano. Ni ji pomembno to, da bo najbolj modno dekle v prostoru. Všeč mu je, da je Kirsten videti malce razkuštrana, to se mu zdi seksi. Kate pa ni nikoli želela z Orlandom kam, če ni bila videti popolnoma urejena. To je bilo zanj malo preveč utrujajoče," je še dodal neimenovani prijatelj.