Foto:
Foto:
Jack in Kelly sta bila med ropom v tujini.

Dva nepridiprava sta pred zoro vlomila v hišo kontroverzne družine Osbourne v Buckinghamshiru, vasi na podeželju severno od Londona.

Čeprav lopova, ki sta v hišo splezala po lestvi, nista bila dovolj previdna in sta stanovalce zbudila, jima je uspelo popihati z nakitom, vrednim okoli dva milijona britanskih funtov.

Med sedmimi ukradenimi kosi nakita so slavnemu paru pri srcu predvsem diamantni obroč, ki ga je Sharon nosila na poroki, 24-karatni prstan s safirjem in zbirka dragocenih ur.

Sharon in Ozzy sta na novinarski konferenci na policijski postaji svojo prošnjo naslovila na vse državljane Velike Britanije.

Sharon je dejala, da razume, da si večina ljudi misli, da tako slavnemu in bogatemu paru zagotovo ne bo nič hudega, čeprav so jima ukradli za dva milijona funtov nakita. Vendar je v njej lastnem slogu zatrdila, da sta za vse, kar z Ozzyjem imata, trdo delala.

V hiši sta bila med ropom le nekdanji pevec Black Sabbatha in njegova žena Sharon, t. i. najvplivnejša ženska v glasbenem poslu. Njuna otroka Kelly in Jack sta bila v tujini.