Miranda Kerr je angelska krilca nosila od leta 2007. Foto: EPA
Miranda Kerr je angelska krilca nosila od leta 2007. Foto: EPA

Žena hollywoodskega igralca Orlanda Blooma je v intervjuju za The Sydney Morning Herald dejala, da res ne sodeluje več s svetovno znano znamko spodnjega perila Victoria’s Secret, katere izdelke predstavljajo lepotice, kot so Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Doutzen Kroes, Karlie Kloss in druge.

Kerrova je angelska krilca nosila vse od leta 2007, zdaj pa se je odločila, da je čas za spremembo: "Stvar je taka - z manekenstvom se ukvarjam že vse od 13. leta, zdaj pa vstopam v novo obdobje svojega življenja. Tako čutim že vse od sinovega rojstva. Ko sem postala mati, sem ugotovila, da bom morala določiti svoje prioritete," je povedala mati dveletnega Flynna. "Preprosto zdaj ne morem podpisati nobene take pogodbe, ki bi me zahtevala celo," je povedala 29-letna Miranda, ki bo sicer prav to soboto dopolnila okroglih 30 let.

Miranda ostaja "angelček za vedno"
O Mirandinem izstopu iz angelske druščine se je sicer šušljalo že dalj časa, toda govorice so se bolj nagibale v smer, da so bili pri znamki Victoria’s Secret tisti, ki so odpovedali sodelovanje z dolgonogo manekenko. Mirando naj bi namreč označevali kot "preveč težavno za sodelovanje", očitali pa naj bi ji tudi, da pritegne manj kupcev kot drugi angelčki.

Toda vodilni mož Victoria’s Secreta Ed Razek je zdaj zatrdil, da bo Miranda zanj "za vedno ostala angelček" in da jo je že povabil, da se kot posebna gostja udeleži tudi letošnje tradicionalne modne revije, to ponudbo pa je Avstralka na njegovo "veliko veselje" že sprejela.