Michael Jackson se na smrt boji klic, zato pogosto nosi kirurško masko. Foto:
Michael Jackson se na smrt boji klic, zato pogosto nosi kirurško masko. Foto:

Kot je znano, se Michael Jackson zelo boji klic, zato že leta nosi kirurško masko. Zdaj je, zaradi naraščajoče nevarnosti okužbe z virusom H1N1, uvedel posebne ukrepe - naročil je najnovejše zaščitne maske in svojim uslužbencem ukazal umivanje rok z dezinfekcijskim gelom, ki ga sicer redno uporablja tudi sam.

Paparaci so 50-letnega pevca in njegove tri otroke pred kratkim ujeli pred nekim nakupovalnim središčem v LA-ju. Tako pevec kot njegovi otroci so nosili zaščitne maske.

Pred dnevi bi moral pevec pripotovati v Veliko Britanijo zaradi priprav na veliki koncert v O2 areni, saj je bilo dogovorjeno, da pride že konec aprila in si najprej poišče domovanje. A si je zadnji trenutek premislil in ostal za varnimi zidovi svoje hiše v Los Angelesu, poročajo britanski mediji.

Posnetek Paris Hilton si lahko ogledate na desni.

Oasis ne smejo nastopati


Težave s t. i. prašičjo gripo imajo tudi člani skupine Oasis - trenutno so namreč na turneji po Venezueli, a jim je do zdaj uspelo izpeljati samo en koncert v Caracasu, saj so jim previdni organizatorji svetovali, naj se ne premaknejo iz hotela, dokler ne mine nevarnost okužbe.

Za veliko mero (po)smeha pa je spet poskrbela razvajena ameriška bogatašinja Paris Hilton, ki je za paparaca spletne strani TMZ.com o nevarnosti prašičje gripe dejala, da je ta ne skrbi, ker "tega ne je".

T. K.