Popolnoma pijani Paris je v taksiju ušlo v hlače. Foto: EPA
Popolnoma pijani Paris je v taksiju ušlo v hlače. Foto: EPA
Hugh Hefner, ustanovitelj revije Playboy
Hugh Hefner bo moral na Paris očitno še nekoliko počakati. Foto: EPA

Jamison je ameriškemu tabloidu National Enquirer zaupal, da se je zvezdnica polulala v njegovem taksiju, saj naj bi bila preveč pijana, da bi se zavedala, kaj počne. Jamison trdi, da se je polulala na zadnjem sedežu med vožnjo z neke zabave, ki se je je udeležila skupaj s fantom Stavrosom.

Taksist trdi tudi, da so ga ljudje, ki skrbijo za mladenko, želeli utišati, da ne bi zadeva prišla v javnost. On pa je videl v njeni nesreči dobro priložnost za dodaten zaslužek, zato je, potem ko je z brisačo obrisal sedež, zapretil, da bo proti 25-letnici v dokaz izkoristil njen DNK.

Zgodbo je javnosti razkril, potem ko so mu začeli groziti njeni varnostniki. Po Jamisonovih besedah naj bi bili ti pijani in nasilni, sam pa naj bi se jih nato otresel in dogodek prijavil policiji. Dodal je še, da mu je eden izmed varnostnikov za brisačo ponudil 200 dolarjev, a se mu je to zdelo premalo.

Paris se ne bo fotografirala za Playboy
Paris je kmalu po dogodku znova zavrnila Hugha Hefnerja, da bi se gola fotografirala za Playboy. Dejala je, da so jo že milijonkrat vprašali, prvič je bila stara 17 let, Herfner pa ji je ponudil ogromno denarja.

"Nikoli se ne bom slekla," je še dejala Paris, ki ji denarja resnično ne primanjkuje. Svet pa so že obkrožile njene fotografije, ki so pokazale več, kot bi fotografije v Playboyu.