Paris in Benji sta tako ne dolgo nazaj pozirala na premieri zadnjega Bondovega filma Kvantum sočutja. Foto:
Paris in Benji sta tako ne dolgo nazaj pozirala na premieri zadnjega Bondovega filma Kvantum sočutja. Foto:

Razvajena hotelska dedinja Paris se je z Benjijem videvala osem mesecev. Neki vir blizu Hiltonovi je dejal, da naj bi bil par še vedno zaljubljen, "vendar sta se odločila, da bo bolje, če bosta le prijatelja". Kaj naj bi to pomenilo, pa verjetno vesta le onadva.

In zakaj naj bi se razšla? Benji naj bi bil preveč zaščitniški, kar ni bilo po godu Parisinim prijateljem. Po besedah skrivnostnega vira naj bi se Paris v teh osmih mesecih spremenila in zdaj si želi postati spet stara Paris.

Kot je poudaril vir, sta si bila Paris in Benji ves čas zvesta, čeprav so njo pred kratkim paparaci ujeli pri druženju z nekdanjim fantom Stavrosom Niarchosom. Vir je še dejal, da Benji izredno spoštuje Paris in da bosta gotovo ostala za vedno prijatelja.

Še pred kratkim noro zaljubljena
Hiltonova in Madden sta se v javnosti prvič pokazala skupaj februarja. Njuna zveza je hitro napredovala. Že kmalu sta imela na rokah prstana z začetnicami imen drug drugega, Benji pa je za Paris rekel, da bi lahko bila njegova žena. Tudi Hiltonova je hitela razlagati o njuni sreči. V svojem blogu je napisala, da še nikoli ni bila tako srečna in zaljubljena: "Benji je neverjeten moški in še nikoli se nisem imela lepše".

A. M.