Paris - filmska zvezda? Foto: epa
Paris - filmska zvezda? Foto: epa
Kimberly Stewart (levo) in Paris Hilton
Paris se bo v seriji The Simple Life pridružila Kimberly Stewart. Foto: Reuters

Tako je mlada hotelska dedinja podpisala pogodbo z eno največjih hollywoodskih agencij za zastopstvo mladih talentov Endeavor, ki bo od zdaj naprej skrbela za njeno promocijo in ji skušala priskrbeti najbolj zaželene filmske vloge. 24-letna Paris je že zaigrala v filmih Helenca na preizkušnji, Dr. Seuss in Maček v klobuku, v kinematografe pa prihaja tudi njen najnovejši film, predelava grozljivke House of Wax.

Starejša od sester Hilton se je v središču pozornosti rumenih medijev znašla zaradi svojega razgibanega nočnega življenja, veliko prahu pa je dvignil tudi pornografski posnetek Paris in njenega nekdanjega spremljevalca Ricka Salomona.

Posnetek je pot na spletne strani našel ravno v času, ko je Paris debitirala na televiziji z resničnostno oddajo The Simple Life.

Letos bo plavolaska začela snemati že četrto sezono oddaje, pridružila se ji bo tudi nova sovoditeljica Kimberly Stewart, hči slavnega rokerja Roda Stewarta.

Paris Hilton je nadvse uspešno prodala tudi svoje spomine, saj je njen biografski roman Confessions of an Heiress postal svetovna uspešnica, je pa tudi lastnica priljubljenega nočnega kluba Club Paris v Orlandu in ima svojo linijo parfumov.