Sandra in Patrice Evra. Foto: Reuters
Sandra in Patrice Evra. Foto: Reuters

39-letni nekdanji branilec Manchester Uniteda je med kosilom v elitni soseski Londona strastno poljubljal 25-letno svetlolasko, pri tem pa ni nosil poročnega prstana, par pa svoje naklonjenosti ni niti malo skrival pred mimoidočimi.

Po zmenku sta se odpeljala v njegovem športnem avtomobilu, poroča Daily Mail.

Margaux je sicer na razmerje namignila že na svojem Instagramu, kjer je objavila fotografijo sebe, pomanjkljivo oblečene, kako se razteza v domači telovadnici slavnega nogometaša.

V Senegalu rojeni Evra se je s svetlolaso Francozinjo Sandro spoznal že v srednji šoli, v 90. letih, poročila sta se leta 2007, v zakonu pa sta se jima rodila dva otroka, hčerka Maona (8) in sin Lenny (15).

Dolgoletne govorice o varanju

Evraja sicer že dolgo spremljajo govorice o skokih čez plot. Novembra je zvezdnik resničnostne serije Made In Chelsea Sam Thompson nogometaša obtožil, da pošilja spogledljiva sporočila njegovemu dekletu Zari McDermott.

Leta 2013 so mediji poročali, da je imel Evra v svoji hotelski sobi v Parizu spolne odnose s Playboyevo zajčico Carlo Howe.

Kot je takrat povedala Howova, jo je Evra tri mesece snubil, a ji nikdar ni povedal, da ima družino. Naslednje jutro naj bi ji samo predal šop denarja, okoli 200 evrov, in ji dejal, da mora na trening.

Evra je bil v svoji karieri kapetan tako West Hama kot Manchester Uniteda, bil pa je tudi član francoske reprezentance.

Upokojil se je lani, zdaj pa dela kot trener in strokovni komentator za Sky Sports.