Foto:
Foto:
Paul McCartney in Heather Mills
Že vse odkar sta objavila, da se ločujeta, se Paul in Heather srdito prepirata. Zelo javno eden drugega obtožujeta najrazličnejših podlosti. Foto: EPA

Ločitvena saga Mills - McCartney očitno še zdaleč ni končana. Potem ko je Paul oznanil, da njegova že skoraj nekdanja žena izgublja razum in da se bo zato potegoval za popolno skrbništvo nad hčerko Beatrice, je Heather medijem potožila, da jo je Paul ozmerjal z "enonogo kurbo".

Britanski tabloid News of the world je objavil intervju z nekdanjo manekenko in trenutno najverjetneje najbolj osovraženo Britanko, v katerem ona zatrdi: "Imam posnetke, na katerih me Paul zmerja z enonogo kurbo."

Če se bo Paul še naprej tako umazano boril, bo vse posnetke, na katerih jo verbalno zlorablja, predala sodišču, je še povedala. Nekdanja manekenka trdi, da jo je s podobnimi besedami zmerjala tudi Paulova hčerka Stella, ki ji je menda zabrusila celo: "Upam, da boš izgubila tudi drugo k***evo nogo!"

"Paul je pretepal Lindo!"
Heather je nogo sicer izgubila v prometni nesreči leta 1993, kar je pomenilo konec za njeno manekensko kariero. Začela se je ukvarjati z ozaveščanjem javnosti o ljudeh s telesnimi hibami in poskušala dokazati, da lahko tudi z eno nogo živi povsem normalno. Pred kratkim je nastopila tudi v televizijski resničnostni oddaji Ples z zvezdami, kjer je pred kamerami celo snela svojo protezo.

Sicer pa je Heather v omenjenem intervjuju še enkrat zatrdila, da ima nesporne dokaze, da je nekdanji Beatle pretepal tudi svojo prvo ženo Lindo, ki je sicer umrla zaradi raka.

T. K.