Ena izmed treh članic britanske zasedbe Little Mix Perrie Edwards je na vprašanje svojega dolgoletnega partnerja Alexa Oxlade-Chamberlaina, ali bi se z njim poročila, odgovorila pritrdilno. "Sinoči je ljubezen mojega življenja pokleknila na koleno in jaz sem dejala: 'da'," je na družbenih omrežjih ob seriji fotografij zapisala 28-letnica.

Zaročni prstan, ki se je zalesketal tudi na objavljenih fotografijah, ji je 28-letni profesionalni nogometaš, ki igra za klub Liverpool, nataknil na plaži ob sončnem zahodu, poroča Billboard.

Pevka, ki je bil v preteklosti v zvezi tudi z Zaynom Malikom, nekdanjim članom skupine One Direction, se je v zvezo s športnikom podala leta 2016. Lanskega avgusta sta postala starša sinčku Axlu.

Ob veseli novici sta ji poleg drugih navdušeno čestitali tudi preostali članici skupine – ki jo je konec leta 2020 sicer zapustila Jesy Nelson Jade Thirlwall in Leigh-Anne Pinnock. Skupaj so novembra izdale album uspešnic Between Us, mesec pozneje pa naznanile, da si bodo po spomladanski turneji vzele predah – obljubile so, da se bodo zagotovo vrnile.