So na obzorju novi nočni pohodi Hiltonove in Lohanove? Foto: EPA
So na obzorju novi nočni pohodi Hiltonove in Lohanove? Foto: EPA
Lindsay Lohan
Lohanova je v zadnjih letih postala redna gostja sodnih dvoran. Foto: EPA
Paris Hilton
Hiltonova se je v zadnjem obdobju vrgla v podjetniške vode: marca je v Mehiki predstavila svojo novo kolekcijo čevljev. Foto: EPA

Pretekli teden je Hiltonova povabila Lohanovo na eno izmed njenih zabav na malibujski plaži. In presenetljivo - Lohanova se je povabilu odzvala. "Vsi na zabavi so bili presenečeni, ko so jo videli vkorakati. Vsa napetost je takoj popustila, ko sta se dekleti objeli," je povedal vir za E! News.

Dekleti pa imata za sabo - kljub svojim mladim letom - bujno zgodovino. Vse se je začelo leta 2004, ko Lohanova sploh še ni bila dovolj stara, da bi lahko pila v nočnih klubih. Hiltonova ji je že takrat pokazala vse prednosti nočnega življenja mesta angelov.

Junija 2006 prijaznih pogledov ni bilo več, ko se je Lohanova začela sestajati z nekdanjim fantom Hiltonove Stavrosom Niarchosom. Hiltonovo naj bi to zmotilo do te mere, da je v enem izmed newyorških klubov neke noči začela kričati na Lohanovo: "Vidva sta smešna!" Ko so novinarji novembra 2006 vprašali Lohanovo, v kakšnem odnosu je s Hiltonovo, so jo ujeli v videoposnetku, kako je zmerjala Hiltonovo. Pozneje je zanikala svoje besede in dejala, da je Hiltonova njena prijateljica.

Nekaj dni pozneje je igralka potožila, da jo hotelirska dedinja polila s pijačo. "Žal mi je, ker vsi mislite, da sem nora. Nisem. Samo igram," je dejala Lohanova. Svoje razlike sta pozabili za divje noči, ko se jima je pridružila popprinceska v propadu Britney Spears.

"Če bi jih ukradla, bi bila Lindsay!"
Njuno zadnje javno pranje "umazanega perila" pa so lahko pospremili gledalci resničnostnega šova The World According to Paris. Hiltonova se je pošalila na račun njene nekdanje prijateljice, potem ko jo je neka brezdomka, ki ji je Hiltonova podarila uhane, zamenjala za Lohanovo. Hiltonova ji je takoj odvrnila: "Če bi bila jaz Lindsay, bi vam uhane ukradla, ne pa podarila." Lohanova je njeno gesto označila za "zlobno" in pozneje se ji je hotelirska dedinja opravičila za svoje (nepremišljene?) besede.