Pete obljublja skorajšnjo poroko s Kate. Foto: EPA
Pete obljublja skorajšnjo poroko s Kate. Foto: EPA
Kate Moss in Pete Doherty
Britanci njuno zvezo ves čas budno spremljajo. Foto: EPA

Težavni rocker je na koncertu svoje skupine Babyshambles v nekem klubu v Avstriji, ki so ga britanski tabloidi opisali kot "pornoklub", oboževalcem zaupal, da bosta s Kate Moss kmalu stopila pred matičarja.

"Poročila se bova! Mislim, da bo to enkrat med septembrom in novembrom, in sicer v nekem elegantnem gradu na Škotskem. To bo tako kul," je navdušeno razložil Pete.

Slednji naj bi bil po besedah prijateljev tokrat zares odločen, da spremeni svoje obnašanje in si uredi življenje s Kate. "Pete si najbolj želi, da bi postal oče. Obožuje Katino hčerko, Mossova se mu zdi odlična mama. Ampak ona trenutno dela v New Yorku, on je na turneji in za zdaj se trudita, da bi njuno zvezo ohranila čim bolj skrivno," je povedal eden od Petovih prijateljev.

Pete Doherty že ima sina, in sicer z glasbenico Liso Moorish, ki ima otroka tudi z Liamom Gallagherjem, vodjo skupine Oasis. Britanski tisk je pred časom namigoval, da naj bi imel Pete še enega sina, kar naj bi potrdil tudi sam.
Ali se bosta Pete in Kate res poročila, bo pokazal čas, dejstvo pa je, da je njuna zveza polna vzponov in padcev.

Pevec, ki s svojim izgredi redno polni stolpce časopisov, je pred kratkim Britance razburil tudi z izjavo, da je on novi John Lennon: "Novi Lennon, ja, všeč mi je, to sem jaz! Če sem pošten, sem ravno jaz najpomembnejša rockovska zvezda našega časa. In v prihodnosti boste lahko poslušali še ogromno mojih odličnih skladb."