Na podelitvi MTV-jevih videonagrad konec avgusta sta se še pojavila skupaj. Foto: EPA
Na podelitvi MTV-jevih videonagrad konec avgusta sta se še pojavila skupaj. Foto: EPA
Petra Nemcova
Tudi če bo ljubezni z Jamesom konec, lepa Petra zagotovo ne bo dolgo samevala. Foto: EPA

27-letna češka manekenka je komaj čakala, da se ji bo nekdanji vojaški častnik James pridružil na zabavi po oddaji The Next Model, ki jo je vodila med londonskim tednom mode.

Čehinja je vse skrbno organizirala, da bi le čim več časa preživela s svojim 32-letnim drobnim in bledoličnim Angležem, ta pa ji je v zadnjem trenutku sporočil, da ga v London ne bo, saj bo raje pripravljal pesmi za svoj novi album.

Petri že tako ni bilo všeč, ker je v zadnjem času James dneve preživljal na razkošni jahti in užival v družbi lepotic, zdaj pa jo je pustil še na cedilu zaradi - po njegovih besedah - nujne poti na Ibizo, kjer si je omislil tudi ogromno vilo.

Jaz ali kariera ...
Neka njena prijateljica je povedala: "Petra ima po vsem tem občutek, da je zanj pomembnejša kariera kot ona. Še posebej pa jo je prizadelo, ker je bil zbrani denar z zabave namenjen njenemu dobrodelnemu skladu Happy Hearts, ki pomaga žrtvam decembrskega cunamija leta 2004. Razume, da je njen dragi eden največjih popzvednikov na svetu, a skrbi jo, da se bo njena zveza kmalu končala, če ne bosta več časa preživela skupaj."

Dolg spisek lepotic, ki so podlegle njegovim čarom
Preden je Anglež spoznal Petro in postal slaven in bogat, je bil dve leti v zvezi s še eno lepotico, Camillo Boler. Ona je bila zvesta, on nekoliko manj ... James ni dolgo objokoval konca, našel si je eno najbolj znanih britanskih starlet, ki le redko zamudi kakšno zabavo, bogato Taro Palmer Tomkinson. Njuna romanca se je hitro začela in še hitreje končala in James se je znašel v Petrinem objemu. Ima že ugledano novo "žrtev"?