Foto: AP
Foto: AP

Večkratni dobitnik glasbene nagrade grammy je oboževalcem sporočil, da sicer trenutno ne more hoditi, da pa mu je zdravstveno osebje sporočilo, da si bo sčasoma opomogel. "Uspelo mi bo prebroditi tudi to," je 68-letnik zapisal na Twitterju.

Glasbenik je na začetku aprila sporočil, da je bil njegov test na novi koronavirus pozitiven, ob tem pa dodal, da gre verjetno za najhujšo bolezen, ki jo je kdaj koli preboleval. "Žal je covid-19 povzročil še dodatne težave," je priznal glasbenik. "Trenutno trpim za izjemno šibkostjo mišic in posledično začasno ohromelost nog, vendar mi je zdravstveno osebje zagotovilo, da si bom opomogel."

Dodal je, da je že začel fizioterapijo in glede okrevanja ostaja optimističen. Ob tem je izkoristil priložnost še za zahvalo oboževalcem in svoji partnerki, ki mu je v tem težkem času močno pomagala, poroča BBC.

Cross je leta 1979 za debitantski album dobil pet grammyjev, nato je leta 1982 dobil še oskarja za pesem Arthur's Theme (Best That You Can Do) iz filma Arthur. Njegov rekord je uspelo šele letos podreti Billie Eilish, ki je za debitantski album ravno tako osvojila grammyje v vseh najprestižnejših kategorijah.

Tudi Rita Wilson bolezen opisala kot hudo

Novico glede stanja po okužbi z novim virusom je javnosti razkrila tudi Rita Wilson, ki je marca za novim koronavirusom zbolela skupaj z možem Tomom Hanksom. Za CBS je priznala, da je bila zaradi covida-19 zelo utrujena, imela je bolečine po vsem telesu, izkusila je tudi tresavico. Poudarila je, da je izjemno vesela, ker so se stvari stabilizirale in da se v teh dneh z možem zadržujeta predvsem doma v Los Angelesu.