Reynolds je s skupino Imagine Dragons ustvaril številne uspešnice. Foto: AP
Reynolds je s skupino Imagine Dragons ustvaril številne uspešnice. Foto: AP

Prvega sina, ki se bo pridružil trem starejšim sestram, pričakujeta v oktobru, skupaj pa že imata 6-letno Arrow in 2-letni dvojčici Gio in Coco.

Ob veseli novici, ki jo je razkril v sklopu televizijske oddaje, je glasbenik razložil še, da koncertira in se posveča glasbi že zadnje desetletje, zato se veseli, da si bo lahko v prihodnosti privoščil premor in se posvetil družini.

Par je večni da izrekel leta 2011, pred približno letom dni pa sta sporočila, da se po dolgem razmerju razhajata. "Po sedmih čudovitih skupnih letih je najin zakon prišel h koncu," je Reynolds zapisal na družbenih omrežjih. "Otroci so še vedno najpomembnejši v najinih življenjih in še naprej bova starša, ki bosta zanje skrbela z veliko ljubezni." Ob tem je javnost zaprosil še za zasebnost, saj so se s težko preizkušnjo, ki je bila po njegovih besedah še toliko težja, saj je močno vplivala tudi na njune tri otroke, želeli soočiti kot družina.

Njuna ločitev pa ni trajala dolgo, saj je že nekaj mesecev po tem, ko sta sporočila, da se ločujeta, Volkmanova razkrila, da nista obupala in znova gradita skupni odnos. "Vem, da je bilo noro in da naju je vse skupaj oba uničilo z več vidikov. Lani sva drug drugega ubila, zdaj pa znova gradiva in popravljava odnos."