Mark Hoppus s skupino sodeluje od začetka. Foto: Reuters
Mark Hoppus s skupino sodeluje od začetka. Foto: Reuters

Pevec skupine Blink-182 je na družbenem omrežju Instagram sporočil, da je premagal raka, s katerim se je boril od začetka poletja. "Ravno sem bil pri onkologu in slika je čista. Nimam več raka," je pevec sporočil na Instagramu. "Hvala bogu, vesolju, družini in vsem, ki so mi v teh težkih časih stali ob strani."

Hoppus bo moral še vedno hoditi na redne preglede vsakih šest mesecev, a po njegovih besedah so obeti za prihodnost precej svetli. Do konca leta še ne bo čisto pravi zaradi posledic zdravljenja, zato je oboževalce opozoril, naj ne pričakujejo preveč, dokler si ne opomore popolnoma.

Na objavo so se odzvali številni oboževalci in glasbeniki, med njimi tudi njegovi kolegi v zasedbi Blink-182. Hoppus je s kitaristom in pevcem Tomom DeLongom ter bobnarjem Scottom Raynorjem zasnoval Blink-182 leta 1992 v Powayu Kaliforniji.

Leta 1998 je bil Raynor zamenjan z Barkerjem, DeLonge pa je skupino zapustil leta 2005 in bil leta 2015 zamenjan z Mattom Skibo. Hoppus je tako edini član skupine, ki ostaja del zasedbe od samega začetka.