Dita Von Teese se je pojavila tudi na naslovnici Playboya. Foto:
Dita Von Teese se je pojavila tudi na naslovnici Playboya. Foto:
Dita von Teese
Dita von Teese s svojim modnim slogom vedno prijetno preseneti. Foto: EPA

<>Vsestranska Dita, nekdanja žena kontroverznega pevca Marilyna Mansona, ki je nedolgo nazaj predstavila svojo kolekcijo spodnjega perila, se bo preizkusila tudi v pevskih vodah. Striptizeta je svoje oboževalce pomirila, da kljub novi karieri ne bo nikoli prenehala plesati. Elton John, razkrila medijem, da je podpisala pogodbo z diskografsko hišo in da že pridno ustvarja svoj prvi album.

Moški ljubosumni na njeno kariero
Striptizeta je med drugim povedala, da so jo njeni nekdanji fantje nagovarjali, da konča svoje izzivalno delo, toda ona jih ni nikoli poslušala, saj ima svoje delo preveč rada: "Na začetku so vsi govorili, kako uspešna je moja kariera, toda na določeni točki so dejali, naj se odpovem svojemu delu, saj je moja kariera postajala večja kot njihova. Prosili so me, naj preneham delati in naj se posvetim le njim."

Diti svet glasbe zagotovo ni tuj, saj je dolga leta podpirala Marilyna na njegovi glasbeni poti, pojavila pa se je tudi v nekaterih videospotih. Tokrat pa se bo Dita vključila v pevski svet neposredno - kakšne so njene pevske sposobnosti, pa bomo morali počakati še nekaj časa. A čeprav striptizeta ne poje odlično, to ne bo težava, saj je znano, da veliko pevk bolj prepriča s svojim "stasom" (katerega Dita ima) kot s petjem.