Pink se trebušček že pozna, kot je pokazala pri Ellen. Foto: Reuters
Pink se trebušček že pozna, kot je pokazala pri Ellen. Foto: Reuters

Na sredini pogovorni oddaji Ellen DeGeneres je 31-letna zvezdnica pojasnila, zakaj "žari": "Te dni jem za dva."
To bo prvi otrok za Pink in njenega štiri leta starejšega soproga, dirkača motokrosa Careyja Harta. Ellen DeGeneres je povedala še, zakaj je svojo nosečnost do zdj skrivala. "Bila sem preprosto zares živčna," je Pink po poročanju Us Weeklyja priznala voditeljici.

"V preteklosti sem že imela spontan splav, a če že govorim s kom o tem, sem želela, da si to ti." Ob tem je dodala še, da je bil otrok zagotovo načrtovan: "Prizadevala sem si za to ... to ni bil noben 'ups'."

Punčka bo
S soprogom še nista prepričana, ali si želita vedeti vnaprej otrokov spol, toda zdravnica naj bi ji že namignila, da bo najverjetneje punčka. "Popolnoma sem preplašena, ker misli, da bo punčka! Moja mama je zame vedno želela, da bi dobila hčerko, kakršna sem jaz. Zdaj pa se bojim, da bo ena izmed naju šla v zapor."

Zveza Pink in bodočega očka Harta je trdnejša kot kdaj prej, odkar sta se leta 2008 že razšla, poroča pevka. "Nikdar nisem imela v svojem življenju ničesar, v kar ne bi vložila veliko dela, in moje razmerje ni nobena izjema," razlaga. "Trdo sva delala za najino zvezo in imela sva izpade, kar precej jih je bilo ... to je bilo za oba potrebno, in morala sva spet priti skupaj. Krasno je!"