'Ne, pa nisem!' trdi Pink, ki je od februarja na svetovni koncertni turneji, na kateri predstavlja pesmi z zadnjega albuma Funhouse. Foto: EPA
'Ne, pa nisem!' trdi Pink, ki je od februarja na svetovni koncertni turneji, na kateri predstavlja pesmi z zadnjega albuma Funhouse. Foto: EPA
Carey Hart in Pink
Pink je Careyja zaprosila za roko kar na dirkališču, poročila pa sta se leta 2006 na Kostariki. Foto: EPA

Rumeni časopis News of the World je v nedeljo objavil članek, v katerem naj bi ameriška pevka Pink, s pravim imenom Alecia Moore, potrdila govorice o tem, da jo privlačita oba spola.

Intervju, ki ga ni bilo?
Menda, tako tabloid, naj bi jo zelo zabavalo, ko so ji mediji po razhodu od motokrosistične zvezde Careyja Harta iskali novega moškega, ljubimke pa so izključili iz teh ugibanj. "Dejstvo, da me privlačijo tako moški kot ženske, ni le ena mojih modnih muh ali trenutni trend. Ne verjamem v trende, verjamem le vase. Zaradi biseksualnosti me ni sram, poštena sem do sebe in to je to, kar čutim. Moja ljubezen je čista."

"Zadovoljna bom tudi z žensko"
Novico so povzeli mnogi mediji, a že naslednji dan se je Pink razburjena oglasila in zanikala vsako besedo v tej novici. Njen predstavnik je dejal, da je omenjeni intervju "popolna izmišljotina". "Pink je prebrala, da je biseksualka. 'Še dobro, da ljudje o meni pišejo članke, tako vsaj izvem kaj novega o sebi,' mi je dejala. Prav nič smešen se ji ni zdel stavek, da naj bi bila "povsem zadovoljna tudi z novo žensko", če bi se odnos s Careyjem znova poslabšal," je dejal njen zastopnik.

Stara ljubezen ne zarjavi ...?
29-letnica in Carey Hart sta se poročila leta 2006, lani sta se razšla, nedavno pa naj bi njuna ljubezen znova zacvetela. "Znova postavljava na noge najin odnos. Včasih je treba napraviti nekaj korakov nazaj, da nato lahko spet napreduješ", je dejala aprila.

V galeriji si oglejte nekaj utrinkov iz Pinkine glasbene kariere.

A. P.