Vonnova pravi, da se med smučarsko srenjo počuti že kot veteranka. Foto: EPA
Vonnova pravi, da se med smučarsko srenjo počuti že kot veteranka. Foto: EPA

"Ljubim ga, še vedno ga ljubim," je dejala Vonnova za CNN, čeprav se je njuna ljubezen končala maja. Takrat je 31-letna smučarka kot vzrok navajala "neverjetno hektična življenjska sloga, zaradi katerih večino časa preživita narazen".

"Preživela sem neverjetna tri leta z njim," je še povedala Vonnova in dodala, da se včasih stvari preprosto ne izidejo. "Na žalost se nama ni izšlo, toda do njega ne gojim nobenih zamer."

Vonnova je Woodsa spoznala na dobrodelnem dogodku leta 2012, nekaj mesecev kasneje pa sta ljubezen drugega do drugega javnosti naznanila kar po družabnem omrežju Facebook. Woods je takrat z žarom v očeh govoril o svoji novi ljubezni in pustil za sabo odmevno ločitev od nekdanje žene Elin Nordegren leta 2010.

A čeprav Vonnova do Woodsa ne goji nobenih zamer, je še vedno negotova, ali se bo kmalu podala v novo razmerje. "Všeč mi je, da se zdaj osredotočam le nase. Spoznala sem, da imam realno še tri leta med smučarsko elito," je povedala Vonnova. Smučarka, ki se je vrnila na bele strmine v Aspnu, se bo tako posvetila karieri, a hkrati dodaja, da nikoli ne veš, kaj vse se lahko zgodi.