Flavin je v petek v okrožju Palm Beach na Floridi vložila ločitveni zahtevek.

Za People je povedala, da je to žalostna novica, toda z igralcem ostajata prijatelja.

"Žalostno sporočam, da sem po 25 letih zakona vložila zahtevo za ločitev od svojega moža Sylvestra Stallona. Čeprav ne bova več poročena, bom vedno cenila več kot 30-letno razmerje, ki sva ga imela. Vem, da sva oba predana najinim lepim hčerkam."

"Prosim za zasebnost za najino družino, ko gremo prijateljsko naprej," je dodala poslovna ženska in nekdanja manekenka.

76-letni Stallone in 54-letna Flavin sta se spoznala leta 1988 v restavraciji na Beverly Hillsu v Los Angelesu. Poročila sta se leta 1997. Imata tri hčerke: 20-letno Scarlet, 24-letno Sistine in 25-letno Sophio.

Maja je par praznoval 25. obletnico zakona z ljubečimi objavami na Instagramu. "Vse najboljše za 25. obletnico moji čudoviti ženi. Ni dovolj besed, s katerimi bi lahko opisal, kaj ta neverjetno nesebično predana, potrpežljiva ženska pomeni za naša življenja in samo želim si, da bi doživela še 25 let zakona! Hvala, srček!"

Jennifer Flavin je nato komentirala: "Hvala, ljubezen moja! Zelo te imam rada in skupaj bova preživela naslednjih 25 in več let! Nasmej me in tvoja bom do konca življenja!" V svoji zdaj že izbrisani objavi je dodala: "Hvala, ker me vedno nasmeješ, ljubiš in ščitiš najino čudovito družino! Najin zakon je vsako leto boljši! Komaj čakam, da skupaj preživiva preostanek življenja."

Stallone ima iz prejšnjega zakona s Sasho Czack še sina Seargeoha. Njegov najstarejši sin Sage, ki se mu je rodil v zvezi s Starlin Wright, je umrl leta 2012.