Tako Orlando kot Nina sta bila konec februarja med gosti najbolj vroče pooskarjevske zabave v organizaciji revije Vanity Fair, takrat še vsak posebej. Foto: Reuters
Tako Orlando kot Nina sta bila konec februarja med gosti najbolj vroče pooskarjevske zabave v organizaciji revije Vanity Fair, takrat še vsak posebej. Foto: Reuters

Kot poroča People, so čedni par v zadnjem času večkrat videli skupaj na romantičnih srečanjih. Neki vir je povedal, da se poznata že nekaj časa, pred kratkim pa sta se začela družiti na več kot prijateljski način. "Vse skupaj je zelo sproščeno," še dodajajo dobro obveščeni, ki pa opozarjajo, da so v petek Blooma opazili na zabavi v okviru festivala Coachella v spremstvu ženske, ki ni bila Nina (tudi zvezdnica Vampirskih dnevnikov je bila na Coachelli, a ne z Bloomom, še pojasnjujejo).

40-letni britanski igralec je o koncu zveze s superpopzvezdnico Katy Perry, prav tako opaženo na prvem koncu tedna Coachelle, odkrito spregovoril za majsko številko britanske Elle: "Prijatelja sva, vse je dobro. Saj sva odrasla človeka. Tako pač je, da je ona zelo vidna oseba, mislim pa, da ni prav veliko ljudem mar, kaj počnem jaz. In naj jim niti ne bo. To je med nama. Bolje je, da sva dober zgled za mlade in da pokaževa, da ni treba, da so razhodi sovražni."

Bloom se trudi dober odnos vzdrževati tudi z nekdanjo ženo, avstralsko supermanekenko Mirando Kerr, s katero imata šestletnega sina Flynna. Pred Kerrovo je bil več let v razmerju z ameriško igralsko kolegico Kate Bosworth.

Kot dodaja People, je tudi 28-letna Nina Dobrev, ki se je rodila v Bolgariji, nato pa se pri dveh letih z družino preselila v Kanado, kjer je odraščala, v dobrih odnosih s svojim nekdanjim partnerjem, igralcem Ianom Somerhalderjem, s katerim sta bila par več let, in njegovo ženo, prav tako igralko Nikki Reed.