Tokrat je prišel v navzkrižje s pristojnimi organi zaradi nadaljevanja svojega burnega odnosa s pevcem Frankom Oceanom. Foto: EPA
Tokrat je prišel v navzkrižje s pristojnimi organi zaradi nadaljevanja svojega burnega odnosa s pevcem Frankom Oceanom. Foto: EPA
Instagram Chrisa Browna
Fotografija, ki jo je objavil Brown po incidentu z Oceanom. Foto: Instagram Chrisa Browna
Chris Brown in Rihanna
Chris Brown polni rumene medije zaradi svojih nasilnih izbruhov vse od dneva, ko je v javnost prišlo, da se je znesel nad svojim takratnim dekletom, pevko Rihanno. Foto: EPA

Njegove pesti naj zapele v boju za parkirno mesto.

Policija je nad 23-letnim pevcem sprožila preiskavo, saj ga sumijo, da je bil udeležen v pretepu za parkirno mesto pred snemalnim studiem West Hollywood. Svoj bes naj bi tokrat usmeril proti 25-letnem pevcu Franku Oceanu, ki je po pretepu poklical može postave in pojasnil okoliščine. Hkrati pa je dejal, da bo tožil Browna.

A Brown naj bi bil po besedah pristojnih le eden izmed šesterice, ki se je zapletla v spor. Po poročanju ameriškega tabloida TMZ naj bi Browna Ocean močno užalil, ker se ni želel rokovati z njim, potem ko sta se zapletla v besedni boj za parkirno mesto.

Ocean naj bi se Brownovi gesti posmehoval, kar naj bi sprožilo Brownovo roko in razplamtelo pretep. Brown je zapustil prizorišče, še preden so tja prišli policisti, toda po poročanju The News je pripravljen, da se pogovori s preiskovalci. Fotografi pa so v noči na torek opazili na njegovi desni roki mavec.

Nad Rihanno, zaradi Rihanne ...
To ni prva preiskava, v kateri se je znašel Brown po fizičnem napadu na Rihanno. Junija lani je bil poškodovan v pretepu s spremstvom zvezdnika hiphopa Draka v enem izmed newyorških nočnih klubov. Pretep naj bi takrat sprožila prav omemba Rihanne, s katero naj bi - sodeč po njunih objavah na Twitterju in skupnega preživljanja časa v javnosti - znova obudila romantično razmerje.

Dan po tem, ko so ga obtožili, da je udaril svojega tekmeca v telesnem obračunu, je Brown objavil na svojem Instagramu fotografijo Jezusa na križu in pripisal poleg: "Tako se počutim danes." Ob tem pa še dodal: "Osredotočite se na to, ker je pomembno." Sinoči pa je svoj račun na Instagramu spremenil v zasebnega. Ob zadnji objavi pa je zapisal: "... Družabni mediji vzamejo bistvo, zakaj smo sploh posebni ali ikone. Zato se izločam iz tega sveta."

Ocean proti Brownu - boj brez zmagovalca
Rivalstvo med pevcema traja sicer - s premori - že nekaj let. Vse se je začelo leta 2011, ko je Brown označil Oceana za naslednika vsaj enega pisca in pevca r'n'b-ja, ki je pisal zanj v preteklosti - Jamesa Fauntleroyja II.. Oceana so besede užalile in zato Brownu ni ostal dolžan. Za Browna je dejal, da ga spominja na mladega Ika Turnerja, pevca, ki je znan po tem, da je pretepal svojo ženo Tino Turner.