Najstarejša hčerka Paltrowove in Martina je na mamino posestvo v Amagansettu povabila okoli 50 prijateljev, zabava pa se je tako razživela, da je več sosedov poklicalo policijo, ki je najstnico tudi oglobila.

“Apple je v mamino hišo povabila preveč prijateljev in zadeve so ušle izpod nadzora,” je povedal vir za Page Six.

Zabavali so se kot rock zvezdniki in povzročali toliko hrupa, da je več sosedov postalo tako besnih, da so poklicali policijo, ki je vse skupaj razgnala."

"Policijo je spremljalo tudi osebje iz mestnega urada, da bi preverili, če so bila kršena pravila. Na tem območju se namreč ne sme brez dovoljenja zbrati več kot 50 ljudi.”

Paltrowove in njenega soproga Brada Falchuka na zabavi ni bilo, igralkin predstavnik za tisk pa zadeve ne komentira.

Je pa izjavo podal predstavnik upravne enote East Hamptona, ki izdaja dovoljenja za dogodke in shode na tej lokaciji.

“Po pritožbah glede hrupa smo obiskali domovanje Gwyneth Paltrow. Ob prihodu smo ugotovili, da je na zabavi malo manj kot 50 ljudi, tako, da so bili še v ustreznih okvirih. Če je bil kdo oglobljen, ga je oglobila policija," so povedali za Page Six.

Gwyneth Paltrow: "Rodila sem se s tabo"

Apple je 18 let dopolnila maja. Gwyneth Paltrow in frontman skupine Coldplay imata še 16-letnega sina Mosesa.

49-letna Paltrowova je polnoletnost svoje prvorojenke počastila tudi na Instagramu.

“Danes nimam besed. Ne bi mogla biti bolj ponosna na žensko, v katero si zrastla. Si vse, o čemer bi lahko sanjala in toliko več. Reči, da sem ponosna, je milo rečeno. Moje srce je polno čustev, ki jih ne znam ubesediti,” je zapisala 14. maja.

“Si globoko izjemna na vsak možen način. Vse najboljše, moje drago dekle. Upam, da veš, kako posebna si in koliko svetlobe si prinesla vsem, ki imamo to srečo, da te poznamo. Še posebno meni. To ti nenehno govorim in ne bom nikdar nehala. Če citiram tetko Drew, rodila sem se na dan, ko si se ti rodila. Ljubim te, mama.”