Lindsay v srečnejših časih s svojo didžejko Samantho. Foto: EPA
Lindsay v srečnejših časih s svojo didžejko Samantho. Foto: EPA
Zvezdnica se je zaupala v eksluzivnem intervjuju za Us Weekly. Foto: Us Weekly

31-letna Samantha je namreč v petek dokončno zapustila 22-letno igralko/pevko, s katero sta bili par skoraj dve leti. In Lindsay košarice ni sprejela najbolje.

"Popoln pekel je," je razburjena, zmedena in jokajoča se zvezdnica o vsem skupaj potožila v intervjuju za ameriško revijo Us Weekly.

Nalog o nepribliževanju
Ronsonova je, potem ko je prekinila s svojim dekletom, najela pet varnostnikov, da so Lohanovi preprečili vstop na zabavo Samanthine sestre Charlotte v hollywoodskem hotelu Chateau Marmont. "Najhujša noč v mojem življenju," komentira Lindsay.

Naslednji dan je Ronsonova zamenjala ključavnice v svojem domu na hollywoodskih gričih, ki ga je delila z Lindsay. In v ponedeljek sta Samanthina mati in sestra policijo zaprosili za nalog o nepribliževanju. "Nisem slaba oseba, pa se mi to zgodi," pove Lohanova skozi solze. "Vzgajali so me, da ravnam dobro z ljudmi, in sem tako naveličana te drame."

Resnična "Zlobna dekleta"
Igralka priznava še, da je brez Ronsonove "tako sama" in da so se vsi obrnili proti njej. Po njenih besedah je šla v tisti noči zabave v Marmontu mimo nje Nicole Richie in rekla: "Fuj", igralka Drea De Matteo pa: "Spravi se name, prasica".

"Sem j*** 22-letno dekle, ki je zaljubljeno," pravi Lindsay. "Počutila sem sem, kot da bi bila v Zlobnih dekletih, še slabše: Zlobna dekleta je bil le film."

Viri poročajo, da se je Ronsonova v zadnjem mesecu večkrat skušala raziti z Lohanovo, a vsakič je Lindsay zagrozila, da se bo ubila. "Skrbi jo zanjo, a hoče ven," pove o Samanthi neki insajder. Lohanova se temu le posmehne, češ da je z njo vse v redu. "Sem le res prizadeta. Cela situacija je bolna."

K. I.