Veselo novico je 29-letnica, ki je na olimpijskih igrah v Pekingu pred dvema letoma osvojila zlato v posamični konkurenci in na tekmi mešanih ekip, sporočila na Instagramu in ob skupku fotografij, na katerih med drugim v rokah nosi belo-rumen šopek, zapisala: "Nepozaben dan."

Urša in Sandi, ki sta veseli dan ovekovečila s fotografijami, na katerih se sprehajata po travniku pred cerkvijo, sta lani poleti postala tudi starša sinu Timu. Ali se bo skakalna šampionka pisala Križnar ali ne, za zdaj še ni znano.

Kot je Urša Bogataj sredi aprila povedala v pogovoru za TV Slovenija (glej prispevek pod novico), si želi preizkusiti v vlogi trenerke (omenjalo se je, da bo trenerka mladih), je pa tedaj tudi potrdila, da uradno še ni končala kariere.

Trenutno okreva po operaciji kolena, ki si ga je poškodovala na tekmi na Ljubnem ob Savinji 1. januarja 2023. Poseg je imela konec marca letos.

To je še ena v vrsti skakalnih porok, potem ko se je na začetku aprila poročila Nika Vodan, pred tremi tedni pa Cene Prevc.

Urša Bogataj se želi preizkusiti v vlogi trenerke