Par je sicer začel hoditi leta 2021. Foto: EPA
Par je sicer začel hoditi leta 2021. Foto: EPA

Po treh letih v zvezi sta očitno Adele in Rich Paul pripravljena za naslednji korak. Da sta zaročena, nista naznanila uradno, ampak je britanska pevka to mimogrede omenila na enem izmed svojih koncertov v Münchnu.

Večkratna grammyjeva nagrajenka je namreč na glas prebrala plakat oboževalca, na katerem je pisalo: "Bi se poročila z mano?" Na to je glasbenica odvrnila: "Ne morem se poročiti s teboj, ker se bom že poročila." Odgovor je podprla še s tem, da je dvignila levo roko in pokazala na prstan na levem prstancu. Množica je novico pospremila z navdušenimi vzkliki.

Že pred mesecem dni so prstan nekateri opazili, ko so jo videli na zmenku s Paulom v Londonu, poroča Billboard.

Govorice o snubitvi so se sicer pojavile že leta 2022, ko se je Adele udeležila podelitve nagrad brit z diamantnim prstanom na levem prstu. Ko so jo o tem vprašali, je dejala, da ne misli razkriti, ali je kaj na tem.

Čeprav sta se spoznala na neki zabavi že pred leti, je par sicer začel hoditi leta 2021. Prvič se je pevka s športnim agentom v javnosti pojavila na tekmi NBA-ja v Phoenixu. "Smešen je in zelo pameten. Neverjetno je gledati, kako dela, kar počne," je o svojem dragem Adele povedala med intervjujem z Oprah. Dodala je, da "je prvič imela rada sebe in bila odprta za to, da ljubi in da jo nekdo ljubi". Poudarila je, da še nikoli ni bila tako zaljubljena, že v preteklosti pa je priznala, da se je pripravljena še enkrat poročiti, prav tako pa si želi več otrok.

Adele je bila sicer v preteklosti poročena s Simonom Koneckim, s katerim ima svojega edinca Angela.

Pred koncem lasvegaške turneje in začetkom daljšega glasbenega premora, ki ga je Britanka napovedala pred kratkim, ta trenutno izvaja edine letošnje koncerte v Evropi. Med 2. in 31. avgustom namreč nastopa v Münchnu, kjer so posebej zanjo zgradili areno na prostem, ki sprejme več kot 70.000 poslušalcev.