Harrison ni bil pripravljen na poroko in otroka, a si je premislil. Foto: Reuters
Harrison ni bil pripravljen na poroko in otroka, a si je premislil. Foto: Reuters
Harrison Ford, Calista Flockhart, Micheline in Sean Connery
Harrison in Calista sta se pred kratkim udeležila zabave v čast Seanu Conneryju. Foto: Reuters

Seveda ni šlo vse gladko in ji je moral na pomoč priskočiti igralec Clint Eastwood. Tako se je Harrison strinjal, da se bo z 41-letno zvezdnico nanizanke Raztresena Ally poročil letos jeseni.

Calista in Harrison sta par že štiri leta, sama pa si poroke želi že zato, da bi njen štiriletni posvojeni sin Liam dobil bratca ali sestrico. Neznani vir je medijem sporočil, da je igralka končno dosegla svoje, saj se je Ford nazadnje moral strinjati, da se bo ustalil z njo.

Zahvala zakoncema Eastwood
A brez Clinta in njegove žene Dine to ne bi šlo. "Clint in Harrison sta že več let prijatelja, Calisto pa je navdušil Eastwoodov zakon, saj sta 74-letni Clint in 34 let mlajša Dina poročena že deset let. Njun zgled pa je 41-letnici pomagal, da se je Ford, ki je od Caliste 22 let starejši, odločil za ponovni zakon."

Igralec se je namreč leta 1984 po 20 letih zakona ločil od Melisse Mathison. Calisto, ki še ni stopila pred oltar, je Harrison zaprosil po romantični večerji v čast njune obletnice, podaril pa ji je diamantno zapestnico iz Tiffanyja.

Sicer pa se je par pred kratkim udeležil zabave, ki so jo v Hollywoodu priredili za Seana Conneryja. Prijateljstvo med Seanom in Harrisonom sicer sega že v leto 1989, ko sta skupaj snemala film Indiana Jones And The Last Crusade.