Post Malone pravi, da ga čaka najlepše obdobje njegovega življenja. Foto: Reuters
Post Malone pravi, da ga čaka najlepše obdobje njegovega življenja. Foto: Reuters

Številni znani in vplivni so si čas zaprtja med pandemijo vzeli čas za svoje družine in zasebno življenje ter se odločili za povečanje družin. Med njimi je očitno tudi raper in pevec Post Malone, ki je za portal TMZ potrdil, da pričakuje otroka.

Nov album bo nared 3. junija. Foto: Instagram
Nov album bo nared 3. junija. Foto: Instagram

Kot je povedal, se s svojo partnerico, katere identiteto skrbno varuje, izjemno veselita tega novega obdobja v življenju. "Zelo se veselim novih izkušenj. Verjetno je to najsrečnejši del mojega življenja do zdaj. Odkar pomnim, sem žalosten in potrt, zdaj pa sem srečen," je povedal Malone, ki je kar žarel od navdušenja. "Čas je, da poskrbim za svojo družino, svoje prijatelje in svoje telo. Moram samo deliti ljubezen."

Poleg zasebnega življenja raperja trenutno verjetno navdušuje tudi njegova kariera, saj je tik pred izdajo novega albuma. Album njegovih stvaritev, ki so nastale med pandemijo z naslovom Twelve Carat Toothache oziroma Dvanajst karatni zobobol, naj bi izšel začetek junija. Na njem bo poleg njega nastopil tudi The Weeknd njegov prijatelj in sovarovanec založbe Republic.