Kim in Kanye sta zdaj že gospod in gospa West. Foto: Reuters
Kim in Kanye sta zdaj že gospod in gospa West. Foto: Reuters
Izza zidov trdnjave Belvedere za zdaj še niso pricurljale fotografije s "poroke leta". Foto: Reuters

V času, ko je poročna zabava v Firencah še potekala, so se namreč pojavile fotografije 27-letnega Roba na letališču v Los Angelesu, kjer resničnostna rodbina živi.

Kot je za People povedal neki družinski telesni stražar, Rob ni bil na generalki za poroko v četrtek v Parizu, ker "to ni njegova scena", TMZ pa poroča, da so najmlajšega sina Kris Jenner in pokojnega odvetnika Roberta Kardashiana na firenškem letališču opazili v solzah.

Še na začetku meseca je neki vir za tabloide povedal, da Rob, ki se zadnje čase spopada s preveliko telesno težo, "za noben denar ne bi zamudil poroke".

"Predebeli" Rob in "površinska" Kim
Ni znano, kaj točno se je med Kim in njenim bratom zgodilo, a nekateri pravijo, da je Rob šest let starejšo sestro obtožil, da je njeno ekstravagantno poročno slavje "površinsko". Prepir naj bi izbruhnil zato, ker se menda - kot omenjeno precej porejeni - Rob ni mogel spraviti v obleko Valentino, namenjeno njemu, Kim pa je pripomnila, da se sploh ni potrudil, da bi shujšal. Nato ji je Rob zabrusil, da ji je mar samo za njegov videz.

Mnoge je v oči zbodla tudi odsotnost Kiminega polbrata Brodyja Jennerja, znanega iz resničnostnega šova The Hills, ki naj bi poroko preskočil zato, ker nanjo ni bila povabljena njegova še dokaj sveža spremljevalka Kaitlynn Carter.