Italijanska zvezdnika sta se razšla pred časom, ko pa je Raffaella razkrila, da pričakuje otroka s slavnim nogometašem, je Mario zahteval test očetovstva. Foto: EPA
Italijanska zvezdnika sta se razšla pred časom, ko pa je Raffaella razkrila, da pričakuje otroka s slavnim nogometašem, je Mario zahteval test očetovstva. Foto: EPA

"Odločil sem se, da znova poskusim z Raffaello," je za italijanske medije povedal nogometaš afriških korenin. Tako je pojasnil, v kakšnem odnosu je s svojim starim novim dekletom Raffaello Fico, ki naj bi pričakovala ravno otroka nogometaša Manchester Cityja.

"DNK-test ni vplival na mojo odločitev, analizo bi zahteval v vsakem primeru, ne glede na to, za koga gre. Žal mi je za vse, kar se je zgodilo v zadnjih mesecih in predvsem zato, kar se je izreklo in kar se je pisalo v medijih."

Nogometaš je v izjavi za medije dodal, da ne bo več javno komentiral zadeve, obenem pa je prosil vse, da v prihodnje spoštujejo njegovo in Raffellino zasebno življenje.

Raffaella je Maria čakala odprtih rok
Novica o tem, da je Raffaella noseča, je v javnost prišla kmalu po tem, ko sta z Mariem razdrla zaroko. Seveda ni šlo brez javnega pranja perila: med drugim je Balotelli Ficovi očital, da mu je otroka "podtaknila" in da želi z njim samo zaslužiti, ona pa je vse to zanikala s čustvenim odprtim pismom 21-letnemu nogometašu, ki ga je objavila revija Chi.

Zapisala je tudi: "Čeprav so naju življenjske okoliščine ločile, sem prepričana, da boš prisoten in odgovoren oče, poln ljubezni do svojega otroka. Dobro veš, kje me lahko najdeš, in vedno se bom pripravljena pogovoriti o prihodnosti tvojega otroka. Najinega otroka."