Sandra Bullock z Brianom Randallom. Foto: AP
Sandra Bullock z Brianom Randallom. Foto: AP

"Z globoko žalostjo sporočamo, da je 5. avgusta Bryan Randall mirno preminil po treh letih boja z ALS-om," je sporočila njegova družina. "Bryan se je odločil, da svoj boj z ALS-om ohranja zase in tisti, ki smo skrbeli zanj, smo se po najboljših močeh to trudili spoštovati."

"Neizmerno smo hvaležni neutrudnim zdravnikom, ki so se z nami bojevali s to boleznijo, in izjemnim sestram, ki so postale naše sostanovalke in so pogosto žrtvovale lastno družinsko življenje, da so bile z nami. V tem času prosimo za zasebnost, da lahko žalujemo in se poslovimo od Bryana," so še zapisali.

Sestra Sandre Bullock, Gesine Bullock-Prado je ob tem razkrila, da je igralka skrbela za Randalla pred smrtjo in bila tudi ob njem v njegovih zadnjih trenutkih.

“Prepričana sem, da je Bry našel najboljšo točko za ribolov v nebesih in že meče svoj trnek v žuboreče vode, polne lososov," je zapisala Gesine ob fotografiji nasmejanega Randalla.

“ALS je kruta bolezen, je pa nekaj utehe v tem, da je imel ob sebi najboljše negovalce – mojo neverjetno sestro in skupino sester, ki jih je zbrala in so ji pomagale skrbeti zanj v njunem domu. Počivaj v miru, Bryan.”

Poroke ni potrebovala

59-letna Bullock je Randalla, fotografa in nekdanjega modela, spoznala, ko je fotografiral rojstni dan njenega sina Louisa leta 2015.

Kmalu sta postala par in se isto leto skupaj udeležila tudi poroke Jennifer Aniston in Justina Therouxa. Bullock, ki ima poleg 13-letnega Louisa še desetletno hčerko Lailo (oba je posvojila), je leta 2021 v pogovoru za Red Table Talk spregovorila tudi o poroki.

"Našla sem ljubezen svojega življenja. Skupaj imava tri krasne otroke, še Randallovo starejšo hčerko. Nikdar še nisem bila bolj srečna. Ne pravim, da morate slediti mojemu zgledu, ampak sama ne potrebujem papirja, da bi bila predana partnerica in predana mama," je povedala.

Bullock je tudi dejala, da je Randall izjemen zgled za njena otroka. "On je zgled, ki si ga želim za svoja otroka. Imam partnerja, ki je zelo krščanski. Obstajata dva načina na gledanje na stvari. Ne strinjam se vedno z njim in on se ne strinja vedno z mano. Je pa zgled tudi, ko se ne strinjam z njim. Trmasta sem, ampak včasih se moram samo povleči nazaj, poslušati in reči – ti to ubesediš drugače, ampak misliva pa točno isto."