Princa William in Harry sta se z Davidom Beckhamom šalila in smejala. Foto: EPA
Princa William in Harry sta se z Davidom Beckhamom šalila in smejala. Foto: EPA

"Ko so šli fantje v slačilnico, so bili precej razočarani nad svojo igro, a do trenutka, ko sva midva odšla, smo se že smejali in šalili," je princ William povedal o obisku v slačilnici, kjer sta se njemu in nogometašem pridružila tudi brat Harry in angleški nogometni zvezdnik David Beckham.

"S Harryjem sva se obnašala kot bebca. V najino predstavo sva poskušala vključiti tudi Davida, vsi trije smo se trudili izboljšati razpoloženje. To je vse, kar smo počeli," je še dodal.

Človekoljubna kot njuna mati
Princa sicer pridno stopata po človekoljubni poti svoje pokojne matere Diane. V Afriki sta se ustavila tudi v eni najrevnejših držav na svetu Lesoto, kjer deluje dobrodelna organizacija Sentebale, ki jo je v materin spomin ustanovil princ Harry in je storila veliko za dvig življenjskega standarda prebivalcev te afriške države, kjer je kar 40 odstotkov prebivalcev skrajno revnih.

Uglajena brata sta tudi malce brcala žogo s prebivalci, nato pa odpotovala v Cape Town na tekmo angleške reprezentance z Alžirijo, ki je razočarala vse otoške navijače in tudi samo izbrano vrsto.

Angleško reprezentanco v sredo čaka težka naloga: odločilno srečanje s slovensko izbrano vrsto. Neposredni prenos tekme bo na 2. sporedu TV Slovenija in na MMC-ju ob 16.00.