Foto:
Foto:

Njun zakon je trajal le deset mesecev. Mlajša hči monaškega princa Rainierja naj bi zahtevala ločitev od moža, s katerim se je na skrivnem obredu poročila lanskega septembra. Nemški in švicarski mediji trdijo, da je 39-letna Stephanie svojim odvetnikom že naročila, naj poskrbijo za hitro ločitev.

Vendar pa se Adans svoji ženi ne misli hitro odpovedati. Kot poroča neki nemški časnik, naj bi Peres svojemu prijatelju povedal, da imata z ženo res krizo, a se na vse moči trudi, da bi rešil zakon, saj je princesa ljubezen njegovega življenja.

Mama treh otrok že dve desetletji polni časnike z zgodbami o svojem ljubezenskem življenju. Poleg prejšnjega zakona s svojim nekdanjim telesnim stražarjem Danielom Ducruetom, ki je oče dveh njenih otrok, je bila Stephanie v romantičnem razmerju tudi z avtomobilskim dirkačem Paulom Belmondom, nogometašem Fabienom Barthezom, igralcem Robom Lowom in cirkuškim direktorjem Francom Kniejem. Mediji pa so popolnoma ponoreli, ko ni hotela izdati imena očeta svoje tretjerojenke Camille.