Foto:
Foto:
Jordan s svojim sinom Harveyjem.

Za delo voditeljice naj bi nekdanja udeleženka resničnostnega šova o preživetju v divjini prejela kar dva milijona funtov.

Simon Cowell, mož, ki je zaslužen za priljubljeno oddajo Pop Idol, naj bi se resno zavzemal za to, da bi prsata Jordan vodila oddajo na britanskem ITV-ju.

Če bo manekenka delo sprejela, bo morala za gledanost tekmovati z BBC-jevim Grahamom Nortonom, ki bo jeseni na BBC 1 prav tako začel z novo oddajo, od katere veliko pričakuje. Vendar je Cowell samozavesten in pravi, da 26-letna Jordan Nortona lahko premaga in tako povrne njegov vloženi denar.

Cowell si močno želi, da bi oddajo, ki se ne bo vrtela okoli glasbe, vodila prav Jordan, saj mu je kot oseba zelo všeč, ceni pa tudi njeno odkritost. Jordan, njeno pravo ime je Katie Price, je že nastopala na televiziji, intervjuvala je slavne ljudi v Hell's Kitchen.

Pred meseci so mnogi ugibali, ali se kaj plete med plavolaso lepotico in pevcem Petrom Andrejem, saj sta skupaj nastopila v resničnostnem šovu I'm A Celebrity Get Me Out Of Here. Kmalu zatem je Jordan tudi zapustila svojega fanta, a sta tako Peter kot tudi Jordan vztrajno zanikala govorice, da sta par.

Ko se je prah okoli njiju polegel, pa se je izkazalo, da sta vendarle srečno zaljubljena. Jordan želi z novo priložnostjo na televiziji doseči, da bi jo jemali bolj resno.