Na fotografiji, ki je bila objavljena v nedeljo na Instagramu kneginje Charlene, družina, oblečena v praznična oblačila, pozira z zajčkom in košaro, napolnjeno z dobrotami. "Veselo veliko noč," je pripisala k objavi. Fotografiranje je potekalo v knežji palači.

To je prvi družinski portret po avgustu in prva fotografija, objavljena po tem, ko so novembra svet obkrožile fotografije, narejene na dvorišču palače ob praznovanju vrnitve Charlene iz Južne Afrike.

Nekaj ​​dni po tem portretu je 64-letni princ Albert razkril, da je njegova žena odšla po zdravniško pomoč v švicarsko kliniko.

Princesa se je na začetku marca vrnila v Monako in nadaljevala zdravljenje v kneževini, vendar je niso videli v javnosti, tudi uradnih dolžnosti ni opravljala. "Po dogovoru z zdravniki in ker je njeno okrevanje na pravi poti, sta se njuni visokosti strinjali, da lahko kneginja Charlene nadaljuje svoje okrevanje v kneževini v družbi moža in otrok," so zapisali v sporočilu za javnost in dodali, da bo kneginja potrebovala najmanj še nekaj tednov, preden bo lahko "postopoma začela opravljati dolžnosti".

Družinski portret je bil objavljen le nekaj ur po tem, ko je bil princ Albert izpuščen iz karantene, potem ko je bil drugič pozitiven na novi koronavirus.