Foto: AP
Foto: AP

Modna oblikovalka Rachel Zoe in bankir Rodger Berman, ki sta se spoznala leta 1991 med študijem v Washingtonu in poročila sedem let pozneje, odhajata vsak svojo pot. "Po 33 letih skupnega življenja in 26 letih zakona sva se z Rodgerjem skupaj odločila ločiti," sta zakonca zapisala v izjavi.

Dodala sta, da sta zelo ponosna na ljubečo družino, ki sta jo ustvarila, in na "neštete skupne spomine". "Najina prioriteta sta bila in vedno bosta najina otroka," sta še poudarila Zoe in Berman, ki bosta tako sinova – 13-letnega Skylerja in 10 let starega Kaiusa – vzgajala skupaj, poroča People.

Čeprav se ločujeta, pa sta še zapisala, da njunega poslovnega sodelovanja v številnih podjetjih ni konec, s tem bosta namreč nadaljevala. "V tem času, ko se navajamo na novo poglavje, prosimo za zasebnost," sta še pozvala javnost.

53-letna Zoe in dve leti starejši Berman sta sicer znana kot vpliven modni par – Berman je soustanovitelj in soizvršni direktor podjetja Rachel Zoe Inc. Njuno razmerje je bilo v ospredju serije The Rachel Zoe Project, ki je trajala od leta 2007 do 2013, in Lifetime's Fashionably Late With Rachel Zoe leta 2015.