Rafael in Maria bosta postala starša. Foto: EPA
Rafael in Maria bosta postala starša. Foto: EPA

Novico o naraščaju para, ki je skupaj že od leta 2005, poročila pa sta se leta 2019, je prvi objavila revija Hola!, v petek pa jo je na novinarski konferenci na rodni Majorki potrdil tudi eden najboljših tenisačev vseh časov. A v isti sapi je dodal, da sta oba z Mario zelo cenita zasebnost in da rada živita umirjeno življenje, stran od kamer in pozornosti medijev.

Paparaci so kljub temu ujeli slavni par, kako skupaj s prijatelji uživa na razkošni jahti ob obali Majorke. Fotografirali so tudi Mario, ki ji je že rahlo videti nosečniški trebušček.

Nadal je pred časom dejal, da si želi imeti otroke, saj se je opisal kot "družinskega človeka". V isti sapi pa je dodal, da se mu je zaradi stalnih potovanj in treningov zdela misel na to, da bi z Mario ustvarila družino, težka. "Rad bi imel otroke, dečke ali deklice, vseeno mi je. Obožujem otroke. Zavedam se, da leta tečejo, a otroke si želim, ko bo tako odločilo moje življenje športnika."

Maria je bila z Rafaelom na turnirju v Parizu. Foto: EPA
Maria je bila z Rafaelom na turnirju v Parizu. Foto: EPA

36-letni Nadal si je po neverjetnem 14. zmagoslavju na pariškem pesku vzel nekaj prostih dni, saj ga v kratkem čaka nastop na travi Wimbledona, kjer bo nastopil prvič po treh letih.

Maria Perello, poznana tudi kot Xisca, je v zvezi z Rafaelom že od najstniških let. Nekaj časa je delala kot zavarovalniška agentka, a je službo pustila in postala direktorica dobrodelne organizacije Sklad Rafaela Nadala. Velja za zelo umirjeno osebo, ki ne mara pozornosti medijev. V nasprotju z nekaterimi drugimi partnericami jo je redko tudi videti v njegovi spremljevalni ekipi.

Po 14 letih zveze sta se poročila na razkošnem posestvu na Majorki leta 2019. Rafael jo je zasnubil med potovanjem v Rim leto predtem, a tudi zaroko sta pred mediji skrivala osem mesecev.