Anwar Hadid in Dua Lipa na podelitvi glasbenih nagrad grammy leta 2020. Foto: AP
Anwar Hadid in Dua Lipa na podelitvi glasbenih nagrad grammy leta 2020. Foto: AP

Kot je povedal neimenovani vir za ameriški People, sta si 26-letna Dua Lipa in 22-letni Anwar Hadid (mlajši brat slavnih manekenk Belle in Gigi Hadid) vzela premor od razmerja in preživljata čas narazen. "Skušata ugotoviti, kaj in kako naprej," je dodal vir.

Že na začetku meseca je ameriški The Sun poročal, da je njuno razmerje na trhlih nogah, saj se nista videla več tednov zaradi poslovnih obveznosti. Dua Lipa v Londonu snema novi album, maneken pa živi v New Yorku. Ljubezen na daljavo je očitno naredila svoje.

Par so prvič povezovali poleti 2019, debitiral pa je na rdeči preprogi na podelitvi ameriških glasbenih nagrad (AMA) novembra istega leta.

Junija sta praznovala drugo obletnico zveze, avgusta pa je Anwar na Instagramu javno izpovedal ljubezen svojemu dekletu, ki je praznovalo 26. rojstni dan: "Vse najboljše, dekle mojih sanj. Ljubim te za vedno!"

Pevka je januarja za revijo Rolling Stone povedala, da se v odnosu s Hadidom počuti "zelo domače". V intervjuju za britanski Vogue pa je dejala, da sta precej zasebna. "Pokazala vam bova le toliko, kolikor želiva, da vidite. Skušava najti pravo ravnovesje – sem vznemirjena in zaljubljena in to želim deliti z ljudmi okoli sebe, a hkrati ne želim pokazati preveč."

Predstavnika mladih zvezdnikov nista komentirala navedb o razhodu.