Lohanova še ni potrdila niti ovrgla govorice, da bo odvrgla svoja oblačila za priljubljeno revijo za moške. Foto: EPA
Lohanova še ni potrdila niti ovrgla govorice, da bo odvrgla svoja oblačila za priljubljeno revijo za moške. Foto: EPA
Michael Lohan
Okoli sodišč in policijskih postaj pa se na drugi strani ZDA, v Kaliforniji, znova sprehaja Lindsayjin oče, Michael. Foto: EPA

Zdaj pa se te govorice zdijo vedno bolj resnične. Lohanova in njeni predstavniki za stike z javnostjo sicer nočejo dajati izjav glede tega, je pa veliko bolj odprta in glasna njena mati Dina, ki je potrdila novico.

Po njenih besedah naj bi Lindsay pozirala za revijo pretekli konec tedna na "super skrivnem fotografiranju". "Fotografiranje je šlo v redu," je dejala Dina za rumeno stran X17.

E! je že prej poročal, da se Lindsay na fotografijah ne bo pojavila popolnoma gola. Hkrati pa je težko ugotoviti, za kolikšen denar je igralka odvrgla (nekatera) svoja oblačila. Ameriški TMZ trdi, da je sprva zavrnila 750.000 ameriških dolarjev (kar znese okoli 540.000 evrov), ker naj bi si želela okrogel milijon. Na portalu sklepajo, da so se dogovorili za vmesni znesek.

Tiskovna agencija Reuters pa po navedbah svojega vira piše, da dogovor sploh še ni sklenjen. Kar pomeni, da se igralka morda sploh ne bo pojavila v njem. Namreč sama domnevanja so se pojavljala že v preteklosti, ampak nikoli ni prišlo do realizacije.

To pa ne bo prvo Lindsayjino golo poziranje. Leta 2008 je pozirala kot Marilyn Monroe v reviji New York, zato da bi ponovila ikonične fotografije Monrojeve tik pred njeno smrtjo 1962.

V težavah tudi Lindsayjin oče
Rumenih stolpcev pa ne polni samo Lindsay, ampak tudi njen oče Michael. 51-letnik je bil v torek aretiran zaradi nasilja v družini, potem ko naj bi po poročanju policije grabil svoje dekle za roko in jo pritiskal k tlom. Potem ko so ga pripeljali v pripor, se je Michael pritoževal nad bolečinami v prsih in bil nemudoma odveden v bolnišnico. Od tam se je želel predčasno odjaviti, preden naj bi po njega prišli pristojni iz policijske postaje v Tempi.